Szállás árak Rajna Apartman

Rajna Apartman

Címlap » Bogács » Bogácsi szállások » Rajna Apartman » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!
helyszín
 • Üdülőövezetben (csendes, nyugodt erdős környezet)
szolgáltatások
 • Általános szolgáltatások
  Nem őrzött parkoló, Pénzváltás (a közelben), Nyelvismeret, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Ajándékbolt (a közelben), Központi széf, Borospince (a közelben), Zárt parkoló, Busz parkoló, Étterem (a közelben), Cukrászda (a közelben), Tárgyaló terem, Kávéház (a közelben)
 • Szolgáltatások a szobában
  Fürdőszoba, TV, Rádió, Telefon, Hűtőszekrény, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf (terasz, erkély)
 • Szépség szolgáltatások
  Szolárium (a közelben), Kozmetika (a közelben), Fodrászat (a közelben), Pedikűr (a közelben), Manikűr (a közelben), Szauna (a közelben), Masszázs (a közelben)
 • Sport szolgáltatások
  Lovaglás (a közelben)
 • Gyógyszolgáltatások
  Gyógykezelés (orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben), Gyógyfürdő, termálfürdő (a közelben)
 • Egyéb szolgáltatások
  Egyéb szolgáltatások (kerékpárkölcsönzés, fürdőköpeny kölcsönzés, kert, grill)

Rajna Apartman

A Bükk-lábánál, Bogácson egy barátságos üdülőfalu fogadja a gyógy- és strandfürdőjével, két közeli horgásztóval az utazókat.

Bemutatkozás

A Bükki Nemzeti Park közelében, a Bükkalja erdő borította völgyében, Észak-Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyén, Bogácson várja Önöket apartmanházunk számtalan lehetőséget kínálva a tökéletes kikapcsolódásra és az egészséges élet örömére, meghitt baráti, családias hangulatban..

Az Apartman Rajna üdülőház 1998-ban épült, és 2005-ben átalakítás, felújítás és korszerűsítés után nyerte el mai formáját.

A Zöldváralja utcában családias környezetben 9 önálló lakrésszel várja az Apartman Rajna a vendégeit.Apartmanházunk egy olyan új, színvonalas szálláslehetőséget kínál vendégeinek, amely biztosítja családok,baráti társaságok, csoportok elhelyezését hangulatos,barátságos , igényes környezetben. Az apartmanházban 2-4-6 személy elhelyezésére alkalmas önálló apartmanok, studióapartmanok vannak, melyek pótágyazhatóak. Összes férőhely így 36 fő. Minden apartman saját fürdőszobával, minikonyhával vagy étkező-konyhával ellátott. Az apartmanház önellátó, a lakrészek nagyon jól felszereltek. Az étkezést igény szerint a közelben található kereskedelmi és vendéglátó egységekben is meg lehet oldani.

Az épületet 2500 m2-es parkosított udvar veszi körül. Az udvar zöld gyepén egy 18 fős filagória várja a nyugalomra áhítozókat, akik a kertben pihenve grillpartit is rendezhetnek, szomjukat pedig a falu pincéiben helyi borokkal olthatják.

A hozzánk érkező vendégek részére tájékoztatást adunk a környék és a helyi látványosságokról, kirándulási lehetőségekről. Igény esetén egy-egy programot, kirándulást vagy étkeztetést is megszervezünk.

A pihenésre, felfrissülésre vágyóknak nyugodt szívvel ajánljuk az ország egyik legtisztább levegőjű vidékét, ahol reméljük mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódás lehetősé gét. Barátságos, nyugodt környezetbe várjuk a mindennapok rengetegéből menekülő Vendégeinket.

Elhelyezés

 • 1 db 3 szobás apartman ( 3 db különbejáratu szoba -2ágyas, 2+2pótágy, 2+1pótágy- 1db nagy étkező konyha, előszoba, fürdőszoba, külön wc )
 • 3 db studióapartman ( 1 szoba minikonyha sarokkal, fürdőszoba wc-vel – 2 ágyas, nem pótágyazható - )
 • 1 db studióapartman ( 1 szoba minikonyha sarokkal, fürdőszoba wc-vel – 2+2 pótágy )
 • 2 db 2 szobás apartman ( 2 db különbejáratú szoba 2ágyas+pótágy, konyha, fürdőszoba wc-vel )
 • 2 db 1 szobás apartman (1 szoba 2+2pótágy, előszoba, étkezőkonyha, fürdőszoba, külön wc )

Felszereltség:

Kábelhálózatra csatlakoztatott színes tv, rádiós- magnó, hűtő, mikrosütő, tűzhely(elektromos vagy gáz), kávéfőző, teafőző, kenyérpirító, vízforraló, edények, hajszárító, vasaló, kiságy, etetőszék, fürdető kád.

Bogács – Termálfürdő

Bogács Dél-Borsod egyik legszebb települése, a Bükkaljai Borvidék központja. Egertől 16 km-re, Mezőkövesdtől 8 km-re fekszik a Bükk hegység kiszélesedő völgyében. Nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkulturájával, fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió kiváló üdülőközsége.

A XIX. században előkerült újkőkori kőszerszám igazolja a település őskori eredetét. Ne- vét az ószláv bogatu szóból eredeztetik, aminek a jelentése: gazdag. A község neve először 1248-ban szerepel írásos okmányban, ekkor már állt a Szent György tiszteletére emelt templom.

A falu ekkor nemesek birtoka, amely a XVI. sz. elejére az egri káptalan tulajdonába megy át. mai templom egy régebbi templomnak az alapjára épült, az építés pontos ideje ismeretlen. A XIII.-XIV. században a Bogácsi nemzetség birtoka. 1323-ban egy részét megszerezte az egri káptalan, ami a XVI. század elején már egyedüli birtokos. 1724-ből származó adatok már szent Mártont említik a templom védő szentjének. A török pusztítást mindössze kilenc család vészelte át, ám a XVIII. századra már ismét a környék egyik fejlődő települése lett.

A Termálfürdő vizét az 1950-es évek közepén kőolajkutatással feltárt 485 m mély ter- málkútból, triász és felső-eocén időszaki mészkőből nyeri. A 3500 fős napi befogadóképességű fürdő területén 5 db gyógyvizes medence ( 34-38 oC ), 1 db gyermek-pancsoló (36oC) , 1 db feszített víztükrű úszómedence, valamint a Szolgáltatóházban 1 db gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére. A női és férfiöltözőkön kívül főszezonban 210 kabint is igénybe lehet venni. A gyógyvizes medencék egész évben, az úszómedence és a gyermekpancsoló május 16-tól szeptember 15-ig üzemel. A bogácsi termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja.

A kénes gyógyvíz hatékonyan elősegíti a reuma, izűleti és mozgásszervi betegségek, légcső- hurut, nőgyógyászati, egyes gyomor-, epe- és májbetegségek, bőrbetegségek gyógyulását, valamint törések utókezelésénél alkalmazható. A fürdőhöz kapcsolódó szolgáltatások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetők, ugyanis OEP támogatással is igénybe vehetők.

Megközelítés

A gépkocsival érkezőknek a 3-as útról Mezőkövesdnél kell lekanyarodni a Bogács felé vezető útra, vagy a településre érkezhetünk még Eger felől is Noszvaj érintésével.

A busszal érkező vendégek legegyszerűbben Budapest-Eger járattal, majd átszállással Eger-Bogács útvonal javasolt.

Vonattal is lehet utazni, mégpedig Budapest Keleti Pályaudvarról-Mezőkövesdig, majd a Vasútállomásról Mezőkövesd-Bogács buszjárattal.

A nem gépkocsival érkező vendégeket igény esetén várjuk a buszmegállóban és gépkocsival a helyszínre szállítjuk.

A környék látnivalói, nevezetességei

A környékbeli látnivalókon kívül egyéni kívánságuknak megfelelően segítünk összeállí- tani programjukat, hogy még szinesebbé tegyük pihenésüket, kikapcsolódásukat.

Amennyiben kerékpárral szeretnék felfedezni a környékbeli látnivalókat, vagy csak kerék- pártúrázni szeretnének, apartmanházunk lehetőséget biztosít az eszközök kölcsönzésére.

Ízelítő a látnivalókból:
 • Szent Márton műemléktemplom
 • A XIII. századi román eredetű templomot a XIV. században gótikus stílusban átépítették.
 • A műemléki felújításkor 1958-ban kerültek elő román kori részletei. Helyben bányászott faragott vöröses kőből épült.
 • Pincesorok
 • A közeli dombokon tufába vájt sajátos hangulatú borospincék várják a látogatókat.A
 • legismertebb a fürdőhöz közeli Cserépi úti pincesor, de a Bagolyvár, a Csecslyuk, és
 • a Hintóvölgy is kínál kóstolót.


Szabadtéri Lepkemúzeum:

A Lepkemúzeum öt év gyűjtőmunkájának az eredménye, a vitrinekben közel négyszáz lepkefaj látható. Védett fajok a gyűjteményben nem találhatók.

Horgásztó:

A Szoros-patak felduzzasztásával a fürdőtől 300 m-re létesült mesterséges tó ma horgászparadicsom. A tóban telepített halak horgászhatóak: törpeharcsa, csuka, ponty, keszeg, amur.Telelő telepe a vadrécének, vonuláskor pihenőhelye költöző ma- daraink közül a hattyúnak, vadlibának.

Kaptárkövek-Kilátó:

Bogács határában a Hintóvölgyben található egy ötfülkés kaptárkő.Kaptárkövek a szom- szédos községekben is szép számmal találhatók. Az esetek nagy részében feltűnően szabályos riolittufa fülkék.

Tájház

Bogács a Bükki Nemzeti Park közelsége, gazdag madár- és állatvilága, erdős tájai révén ragyogó alkalmat nyújt kisebb-nagyobb kirándulásokra, gyalogtúrákra a természetjá- róknak, a téli sportok kedvelőinek, a horgászoknak és vadászoknak is lehetőséget kínál az év minden hónapjában.

A Bükkaljai borvidék tradícióját, jó hírét szolgálják a borospincék. A riolittufába vájt kiváló mikroklímájú pincékben érlelik a bogácsi szőlőhegyen termelt tüzes borokat amelyeket a vendégek végigkóstolhatnak.

A táj szépsége, tiszta, jó levegője a Bükk-hegység közelsége révén Bogács a pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyók széles rétegeinek ideális üdülőhelye.

Vendégeink gyakran teszik változatossá az üdülést azzal, hogy meglátogatják a környéken található fürdőket:

 • Bogács – termálfürdő
 • Mezőkövesd – Zsóryfürdő
 • Miskolc – Tapolca – Barlangfürdő
 • Eger – Törökfürdő, strand, uszoda
 • Egerszalók – Termál-strand
 • Nagyszerű kirándulási lehetőség kínálkozik a közelben fekvő településeken: Mezőkövesd-Zsóri gyógyfürdő, Matyó múzeum, Gépmúzeum, Katólikus templom, Hadas városrész, Kisjankó Bori emlékház
 • Cserépfalu – Subalyuk ősember barlang, Bükki Nemzeti Park
 • Noszvaj – De la Motte kastély, Tájház, Síkfőkút
 • Szomolya – kaptárkövek, Tájház, pincelakások
 • Eger – Vár, Minaret, Gárdonyi ház,Törökfürdő, Bazilika, Csillagvizsgáló
fizetési lehetőségek
kedvezmények
2 éves kor alatt    ingyenes
2-6 éves korig 40%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
 • STÍLUS
  Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Hegyvidék, Gyógyturizmus
 • TELEPÜLÉS
  Bogács
 • SZÁLLÁS TIPUSA
  Panzió ***
 • CÍM
  3412 Bogács, Zöldváralja utca 8.
 • NYITVATARTÁS
  01.01-12.31
További találatok: | | | | |
Település ismertető
 • Bogács

  oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...